Logo AUVICO

Webdesign, Audioproductie en Fotografie

kwaliteit en creativiteit tegen scherpe prijzen

AUVICO kan de administratieve handelingen voor de auteurs- en naburige rechten geheel gratis voor u verzorgen, wij zien er op toe dat uw cd productie hierdoor geen vertraging oploopt.

STEMRA

Bij Buma/Stemra zijn ongeveer 21.000 componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers aangesloten. Buma/Stemra zorgt ervoor dat wanneer hun creaties gebruikt worden zij daar een eerlijke vergoeding voor krijgen. Buma/Stemra incasseert via zusterorganisaties in het buitenland deze vergoedingen wereldwijd voor hun leden. Ook biedt Buma/Stemra het wereldrepertoire aan in Nederland en incasseert voor buitenlandse componisten, tekstschrijvers en auteurs de vergoeding voor het gebruik en draagt dit af aan zusterorganisaties.
De prijs van de auteursrechten verschillen per cd productie, dit is mede afhankelijk van het aantal van de uitgevoerde werken, de auteursrechten op de uitgevoerde werken en de verkoopprijs van de CD.
Meer informatie : www.bumastemra.nl

SENA

Maker van muziek ben je wanneer je als producent of artiest (te weten: solist, band, sessiemuzikant, koor- of orkestlid of dirigent) betrokken bent geweest bij een plaat- of cd- opname of commerciƫle download.
Op basis van de Wet op naburige rechten heb je recht op een vergoeding wanneer jouw opname in het openbaar ten gehore is gebracht of is uitgezonden op radio en/of televisie.
Meer informatie : www.sena.nl