Logo AUVICO

Webdesign, Audioproductie en Fotografie

kwaliteit en creativiteit tegen scherpe prijzen

AUVICO ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt websites voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Door onze 'no-nonsense' aanpak zijn wij instaat om een website te maken tegen lage kosten.

AUVICO is mede door zijn jarenlange ervaring in het maken van websites op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

AUVICO vindt het belangrijk uw wensen met een persoonlijk gesprek te inventariseren en deze tot uitdrukking te laten komen in uw website.
Immers, het karakter van uw onderneming, vereniging of stichting speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van een website: de website van een notaris (professioneel, betrouwbaar, etc.) zal er anders uitzien dan de website van een voetbalvereniging (sportief, flitsend, etc.). Modern, zakelijk, vernieuwend, speels, alles is mogelijk.

AUVICO werkt hoofdzakelijk met Joomla. Joomla is een veelgebruikt Content Management Systeem (CMS). Joomla kan worden ingezet voor een simpele website of een complexe bedrijfsapplicatie. Content kan binnen Joomla zonder al teveel technische kennis beheerd worden.

AUVICO kan ook nog steeds websites leveren welke op de traditionele manier met HTML zijn gebouwd.

AUVICO hanteert de volgende werkwijze:

  1. Inventarisatie van uw wensen door middel van een persoonlijk gesprek;
  2. Uitbrengen van een volledige offerte waarin uw wensen en de kosten zijn zijn vastgelegd;
  3. Na goedkeuring van de offerte eventueel uw domeinnaam registreren en/of verhuizen;
  4. Webhosting en postbussen instellen;
  5. Starten met het ontwerpen en ontwikkelen van uw website. Gedurende dit proces wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en kunt u wijzigingen doorgegeven;
  6. Na controle en goedkeuring door u wordt uw website opgeleverd en aangemeldt bij Google.

AUVICO biedt u via diverse Service Level Agreements (SLA's) de mogelijkheid aan om uw website te onderhouden. CMS dient regelmatig van (veligheids)updates te worden voorzien en ook het plaatsen van uw content kunnen wij verzorgen. Voor meer informatie zie Onderhoud website.


Recente websites

  • All
  • AUVICO
  • Webdesign
load more hold SHIFT key to load all load all